fbpx

Το αύριο στην προβολή και επικοινωνία με καταναλωτές

Η επιχείρηση ενεργοποιεί τα διαθέσιμα δεδομένα των πελατών της για να τους παρέχει εμπειρίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.
Αυτές οι εμπειρίες δεν είναι απαραίτητα μόνο προσφορές όπως συνήθως κάνουμε αλλά η ενεργοποίηση του brand voice της επιχείρησης μας, δηλαδή η επικοινωνία της ταυτότητας μας, των υπηρεσιών που παρέχουμε και κάθε δυνατή πληροφορία που μπορεί να τους πείσει να μας γνωρίσουν και να μας προτιμήσουν ειδικά όταν πρόκειται για νέους πελάτες.
Σήμερα μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε αυτή την επικοινωνία πιο εύκολα και να πούμε όλα εκείνα που χρειάζονται και προσδοκούν για να μας επιλέξουν δίνοντας λύσεις και απαντήσεις σε ότι ψάχνουν να βρούν.
Σαν επέκταση της οργάνωσης της επιχείρησης μας έρχεται και η ενεργοποίηση των συνεργατών μας μέσω στόχων με τα ανάλογα οικονομικά κίνητρα.
Εάν έχετε περισσότερες πληροφορίες από τους πελάτες σας και είστε συμβατοί με τα νέα δεδομένα προστασίας των προσωπικών δεδομένων θα έχετε την δυνατότητα να πείτε πραγματικά αυτά που τους ενδιαφέρουν γιατί τα μοντέρνα συστήματα επικοινωνίας μας το επιτρέπουν να γίνεται με επιτυχία.

Σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου οι πελάτες κατακλύζονται από πολλή πληροφόρηση και είναι πιο απαιτητικοί και υποψιασμένοι, η προσωποποιημένη επικοινωνία που στοχεύει στο προφίλ και τις ανάγκες τους είναι μονόδρομος για να είναι μια επιχείρηση ανταγωνιστική.
Αυτή η επικοινωνία μεγαλώνει την πιστότητα τους και τους φέρνει πιο κοντά στην επιχείρηση μας.
Για να γίνουν αυτά χρειάζεται μια σύγχρονη πλατφόρμα επικοινωνίας και ταυτόχρονα η βοήθεια του μάρκετινγκ υπηρεσιών από κάποιον ειδικό για να οργανώσετε το σύστημα της επικοινωνίας.
Να πάει η σωστή πληροφορία στην σωστή κατεύθυνση αφού αναλυθεί το προφίλ της επιχείρησης και των πελατών της ώστε να ανταποκρίνεται 100% στις ανάγκες της επιχείρησης και των πελατών της.
Το ζητούμενο είναι να έχει επιτυχία το αγοραστικό ταξίδι των πελατών σε σχέση με τις ανάγκες τους και να αναβαθμισθεί η εμπειρία τους. Άρα δεν αρκεί μόνο να διαθέτουμε κάποιο πρόγραμμα σύγχρονο αλλά χρειάζεται και η βοήθεια από κάποιον ειδικό για να το οργανώσετε επαγγελματικά.
Πρέπει να δώσουμε σήμερα στους καταναλωτές νέες λύσεις, νέες υπηρεσίες και νέες εμπειρίες.
Σκεφτείτε ότι αυτό προσπαθούν να το εφαρμόσουν σήμερα ακόμη και οι επιχειρήσεις λιανικής, πόσο μάλλον αναγκαίο και απαραίτητο είναι για τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών.
Αρκετοί επαγγελματίες του χώρου μας ακόμη περιμένουν τους πελάτες στο κομμωτήριο εφόσον τους συστήσουν κάποιοι άλλοι που είχαν την καλή θέληση να το κάνουν. Η ανάπτυξη όμως και η ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης δεν έρχεται με αυτόν τον τρόπο στην ώρα της όπως θα έπρεπε.

Ενεργοποιήστε το κανάλι επικοινωνίας που χρησιμοποιεί ο καταναλωτής μέσω του κινητού του τηλεφώνου και κερδίστε την μάχη του ανταγωνισμού.

Αν καταφέρουμε να κάνουμε τον πελάτη να αναμένει τις πληροφορίες μας για τα νέα δεδομένα της μόδας και των μυστικών ομορφιάς έχουμε κερδίσει το στοίχημα.

Υπάρχει στην αγορά και μια τάση γνωριμίας της επιχείρησης μας μέσα από πλατφόρμες που μας φέρνουν πιο κοντά σε ομάδες καταναλωτών αλλά αυτό μοιάζει περισσότερο με αγορά όπου στήνονται οι επαγγελματίες στην σειρά που πουλάνε την πραμάτεια τους και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να ξεχωρίσει ο καταναλωτής κάποιον παρά μόνο τις περισσότερες φορές από την τιμή.

Η γενική επικοινωνία θα θεωρείται άχρηστη και ξεπερασμένη στο επόμενο διάστημα, οπότε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανωθείτε και να επενδύσετε στην κατάλληλη τεχνολογία με την κατάλληλη βοήθεια, ώστε να φθάσει στο κινητό του κάθε καταναλωτή το σωστό μήνυμα, τη σωστή στιγμή και να είναι σχετικό με τις προσωπικές του προτιμήσεις.
Αυτός είναι ο στόχος μας σαν Original Hair Business μέσα από την συνεργασία μας με τις επιχειρήσεις κομμωτηρίων, δηλαδή η αξιοποίηση της τεχνογνωσίας του επαγγελματία με την βοήθεια του μάρκετινγκ υπηρεσιών και της τεχνολογίας, ώστε να γίνει ανταγωνιστικός.

Οι υπηρεσίες που παρέχετε προσελκύουν καταναλωτές?

Δωρεάν Video από την ενότητα Business Stories

 
 

About us

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον χώρο των επιχειρήσεων ομορφιάς – κομμωτηρίων δημιουργήσαμε μια ομάδα ικανών ανθρώπων που θα μπορεί να στηρίξει μια επιχείρηση κομμωτηρίου. (περισσότερα)

Αναλυτική αρθρογραφία

Επιχειρηματική αρθρογραφία απευθείας στο e-mail σας αποκλειστικά για επιχειρήσεις κομμωτηρίων

Κερδοφορία κομμωτηρίου

Αναρωτιέστε εάν η δική σας επιχείρηση κομμωτηρίου είναι κερδοφόρα?  Εδώ θα βρείτε την απάντηση που ψάχνετε

Οικονομική αξιολόγηση on-line

Αξιολογήστε την επιχείρηση σας και διαπιστώστε εάν αποδίδει σωστά στον οικονομικό τομέα

Αξιολόγηση υπηρεσιών on-line

Αξιολογήστε την επιχείρηση σας στον τομέα των παρεχόμενων υπηρεσιών και λάβετε άμεσα τα αποτελέσματα

Επιχειρηματική αξιολόγηση on-line

Αξιολογήστε την επιχείρηση σας και διαπιστώστε εάν είναι ανταγωνιστική στην περιοχή που δραστηριοποιείται

Επιχειρηματική αρθρογραφία

Original Hair Business
Συμβουλευτική & Διαχείριση κομμωτηρίων
Ηπείρου 15, Περαία, Θεσσαλονίκη
τηλ. 23925-01436
κιν. 6980-449191, 6980-449292
info@originalhairbusiness.com
Eπικοινωνήστε μαζί μας

Με την χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε στην χρήση cookies