Ένας μικρός οδηγός για το πώς θα μπορέσετε να χτίσετε όνομα για την επιχείρηση σας

Πρώτο

Είναι λάθος να πιστεύετε ότι μπορείτε μόνο με την διαφήμιση να χτίσετε το brand name σας

Είναι ένας συνδυασμός από το έξυπνο στήσιμο της επιχείρησης σας, την πολύ καλή οργάνωση και εκπαίδευση για την παροχή σωστών ποιοτικών υπηρεσιών, service και φυσικά ο τρόπος με τον οποίο θα τα επικοινωνήσουμε με την σημερινή απαιτητική καταναλώτρια.

Δεύτερο

Θα πρέπει να προσφέρεται συναισθηματικά οφέλη στους πελάτες σας, ώστε συνυπολογίζοντας την τιμή που πληρώνουν να είστε σαφώς μέσα στις προτιμήσεις τους, γιατί οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι 50% αποτέλεσμα και 50% συναίσθημα.   

Τρίτο

Χρειάζεται να έχετε πολύ καλές δημόσιες σχέσεις, να μετέχετε σε εκδηλώσεις που ανεβάζουν το prestige της επιχείρησης και να δημιουργήσετε ένα εξειδικευμένο service ποιοτικής εξυπηρέτησης σαν συνολική προστιθέμενη αξία στις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες, τονώνοντας το συναίσθημα της ποιοτικής εξυπηρέτησης.

Τέταρτο

Η επιχείρηση πρέπει να βασιστεί σε πρότυπα ποιότητας εξυπηρέτησης που να μη βασίζονται αποκλειστικά και μόνο σε ταυτότητες προϊόντων που εύκολα δίνονται  από πολλούς επαγγελματίες, αλλά σε δικές σας καινοτομίες με έμφαση στην τέχνη σας και σε πρότυπα που βασίζονται πάνω στην δικής σας επιχείρηση, ώστε ο πελάτης να σας αναγνωρίζει αμέσως για αυτά που ακριβώς πρεσβεύετε.

Πέμπτο

Το service,  τα ραντεβού, η υποδοχή και η εξυπηρέτηση πρέπει να τα παρακολουθείτε να λειτουργούν αυστηρά με ευλάβεια, ώστε ο πελάτης να είναι πάντα ικανοποιημένος Αυτό θα το χαρακτηρίζαμε σαν ένα συνεχή έλεγχο ολικής ποιότητας για την επιχείρηση σας.

Έκτο

Να παρακολουθείτε με ευλάβεια τα οικονομικά σας, οι τιμές των υπηρεσιών σας να είναι συμβατές με τα έξοδα της επιχείρησης σας, ώστε να είναι κερδοφόρες, καθώς και οι ενέργειες που κάνετε να είναι πάντα σωστά υπολογισμένες και να μη βάζουν σε περιπέτειες την επιχείρηση σας. Μη μπαίνετε στον πειρασμό να κατεβάζετε ανεξέλεγκτα τις τιμές σας για να είστε ανταγωνιστικοί.

Πρέπει να προσπαθείτε να έχετε κέρδος σαν επιχείρηση γιατί μόνο όταν έχουμε κέρδος μπορούμε να εξελιχθούμε και να επενδύουμε στο μέλλον.

Έβδομο

 Για να διατηρήσετε το brand name σας θα πρέπει να παρακολουθείτε στενά να μη εξασθενήσει η ποιότητα παροχών σας, αλλά να την διατηρείτε αναλλοίωτη διαρκώς, να καινοτομείτε συνεχώς και να είστε πρωτοπόροι σε μόδα, νέες τάσεις, εργαλεία και οτιδήποτε απαιτεί η αγορά, καθώς και να μπορέσετε να εκπαιδεύσετε τους πελάτες σας πάνω στο δικό σας brand name. 


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *